Acestea sunt cele 6 tendințe de modă care vor fi peste tot de îndată ce va apărea primăvara

Este cineva gata să împacheteze paltoanele și să se reîntâlnească cu piesele noastre preferate de modă de primăvară?

Dacă sunteți ceva ca noi, s-ar putea să fi răsuflat ușurat săptămâna trecută, când v-ați dat seama că ianuarie - toate cele 1.000 de săptămâni - s-a terminat în sfârșit.

Dar, în timp ce Marea Britanie s-ar putea confrunta cu niște apusuri de soare foarte frumoase recent, temperaturile cu o singură cifră sunt aici pentru a vă aminti că, deși ianuarie s-ar putea să se încheie, iarna este încă foarte aici. Dacă cineva are butonul pentru a trece înainte la primăvară, vă rugăm să-l apăsați...

După ce am petrecut două veri – dintre care cea mai recentă ne-a binecuvântat pe noi, rezidenții din Marea Britanie, cu patru zile întregi de soare – în diferite stări de izolare națională, nu este exagerat să spunem că tuturor ni se datorează una al naibii de bună anul acesta.
Tendintele modei de primavara 2022 6 look-uri de vara

Talie joasaBlugii cu talie înaltă au dominat garderoba noastră de peste un deceniu, dar în primăvara anului 2022 lucrurile devin mult mai mult anii ’00, pe măsură ce talia joasă își revine în prim-planul conștiinței vestimentare. Toate sunt legate de purtarea stomacului, așa că nu există nicio valoare de tendință în a opta pentru o talie joasă și a-l ascunde sub un tricot lung. Optează pentru topuri decupate pentru o dramă completă a anilor ’00.

Văzut la: (L-R) Staud, Versace & Knwls – precum și Cynthia Rowley, Victor Glemaud, Remain, Soulland, Rotate și Tom Ford

Fuste pluriateUna dintre cele mai purtabile tendințe care a ieșit din această rundă de piste a fost fusta plisată și, deși a existat o împrăștiere ușoară de mini-încarnări care amintesc de fusta de tenis preferată din această vară, pentru SS22 este totul despre midi plisat. În afară de asta, chiar nu există reguli. Imprimat, simplu, colorat, monocrom, împerecheat cu tricotaje sau împerecheat cu o bralette – atâta timp cât este plisat, atunci ai bani.

Văzut la: (L-R) Rejina Pyo, COS & Erdem – precum și Sandy Liang

Metal lichidSezonul următor vede o nouă modalitate de a face paiete metalice fără a fi nevoie de paiete – care sunt adesea foarte dăunătoare pentru mediu. În schimb, vă putem încuraja să vă obțineți strălucirea prin luciuri metalice lichide; o interpretare mult mai subtilă, mai adultă și contemporană a strălucirii. Predominant – dar nu exclusiv – găsite în aur și argint, aceste vise strălucitoare creează o senzație de metal topit, pe măsură ce țesătura luxoasă și strălucitoare pare să cade în jurul corpului.

Văzut la: (L-R) Paul & Joe, Fendi & Peter Do - precum și Tom Ford, Khaite, Bora Aksu & Versace
Moda Rochie de seară Rochie transparenta Costum Pardesiu și rochie

Super transparentPoate o tendință cel mai potrivită celor care doresc să se distreze din nou cu modă după ce au petrecut cea mai bună parte a doi ani purtând treninguri, țesăturile super transparente vor avea un adevărat moment la soare în primăvara anului. Desigur, pot fi stratificate inteligent pentru a proteja modestia, făcând această tendință una dintre cele mai flexibile pentru SS22.

Văzut la: (L-R) Elleme, Rejina Pyo și Yuhan Wang - precum și Staud, Harris Reed, 16Arlington, Simone Rocha și David Koma

Ultra miniFustele plisate pot fi midi pentru sezonul viitor, dar toate celelalte ridică tivurile la lungimi minuscule. Acestea sunt mini-uri pe care supermodelele anilor '90 ar fi fost mândri să le poarte, cu peste jumătate din coapsă expusă sub o scurtă bucată de material. Optează pentru nuanțe, imprimeuri sau țesături super-statement, pentru a te asigura că, deși fusta poate fi mică, totuși are o adevărată putere.

Văzut la: (L-R) Prada, Dior și Versace - precum și Moschino și Max Mara

Costume albeEste posibil ca costumele să fi fost în afara radarului vestimentar de câteva luni, deoarece părți din țară au început să lucreze de acasă în haine de relaxare, sezonul următor vede vechiul element de bază revenind cu răzbunare. Alb strict și complet cu accente spectaculoase – de la legături în talie la hardware negru contrastant și umerii îndrăzneți, acestea sunt piese care vor face perspectiva de a reveni la naveta mult mai suportabilă.

Văzut la: (L-R) Teatum Jones, Peter Do, Proenza Schouler – precum și Baum Und Pferdgarten, Holzweiler, Erdem & Michael Kors

Iată câteva articole alese special pe care să le citiți în continuare


Inca nu exista pareri, comentarii, recenzii pentru acest articol!

Scrie un comentariu

Nume
Email
Mesaj