Accesoriu Swimovate PoolMate Download clip

Accesoriu Swimovate PoolMate Download clip
Inchide fereastra

Imagine Accesoriu Swimovate PoolMate Download clip


Accesoriu Swimovate PoolMate Download clip
Accesoriu Swimovate PoolMate Download clip poza

Accesoriu Swimovate PoolMate Download clip

Sectiune: Ceasuri

Categorie: Accesorii ceasuri

Subcategorie: Accesorii diverse

Brand: Swimovate

Produs: #16812

Cablul USB Download Clip pentru Poolmate Live permite descarcarea datelor inregistrate in timpul inotului in calculatorul personal, astfel incat pot fi analizate: numarul de ture, timpul si viteza. Software-ul poate fi descarcat de pe swimovate.com. Download clip este compatibil cu PoolMate HR pentru incarcare si descarcare de date si cu Poolmate L

In stoc Vezi oferta pret

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 22/06/2015 Ultima actualizare: 25/07/2015


Produse asemanatoare


Politica de returnare - Accesoriu Swimovate PoolMate Download clip

Accesoriu Swimovate PoolMate Download clip se pot returna, numai in ambalajul original, insotite de certificatul de garantie si in aceeasi stare in care a fost receptionat de Cumparator, in termen de 365 de zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), ambalaje deteriorate etc.
Va inapoiem contravaloarea comenzii PE LOC daca Accesoriu Swimovate PoolMate Download clip a fost achitat numerar, pentru achitare prin transfer bancar, plata online, plata prin POS in showroom suma va fi returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata. In cazul in care Accesoriu Swimovate PoolMate Download clip este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul confirmarii autenticitatii produsului.


Conditii de livrare - Accesoriu Swimovate PoolMate Download clip

Livrarea se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 250 ron indiferent de greutate sau km suplimentari de la un centru al curierului pana la destinatie. Pentru comenzile a caror valoare este sub 250 RON(TVA inclus), transportul este de 15 ron.
Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 - 18:00, prin intermediul firmei de transport TIM Courier.


Modalitati de plata - Accesoriu Swimovate PoolMate Download clip

Ramburs: Contravaloarea coletului se plateste curierului care livreaza. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.
Ordin de plata: Se genereaza o factura proforma si se trimite prin mail sau fax catre client. Livrarea marfii se face dupa intrarea contravalorii produselor in cont.
Plata online prin Card: Noi nu solicitam si/sau stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face pe serverele plationline.ro si paysafe.crediteurope.ro
Numerar sau cu card prin POS in showroom:
Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru aceste tranzactii.
Se poate plati si in rate fixe fara dobanda pentru Accesoriu Swimovate PoolMate Download clip


Scrie un comentariu

Nume
Email
Titlu
Mesaj
Apreciere
Ceas original Pulsar PULSAR X PW7001X1

Ceas original Pulsar PULSAR X PW7001X1

643.49 Lei Reducere: 10 %

Cizme Paris Camel

Cizme Paris Camel

49.00 Lei Reducere: 51 %