Dispozitiv de intoarcere Rothenschild RS-2025-RSW

Dispozitiv de intoarcere Rothenschild RS-2025-RSW
Inchide fereastra

Imagine Dispozitiv de intoarcere Rothenschild RS-2025-RSW


Dispozitiv de intoarcere Rothenschild RS-2025-RSW
Dispozitiv de intoarcere Rothenschild RS-2025-RSW poza

Dispozitiv de intoarcere Rothenschild RS-2025-RSW

Sectiune: Ceasuri

Categorie: Accesorii ceasuri

Subcategorie: Accesorii diverse

Brand: Rothenschild

Produs: #19225

Capacitate ceasuri: 9 Material geam: Plastic Material carcasa: Lemn Culoare exterior: Maro Culoare interior: Negru Dimensiune: 20 x 40 x 44 cm Tip rotatie: Stanga, Dreapta, Bidirectionala Rotatii pe zi: 900, 1200, 1800, 2300 Tip Alimentare: Acumulator Design: Mat Greutate: 8.9 Kg

In stoc Vezi oferta pret

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 23/12/2015 Ultima actualizare: 25/01/2016

Informatii Generale

DesignMat
Dimensiune20 x 40 x 44 cm
Capacitate ceasuri9
Material geamPlastic
Material carcasaLemn
Culoare exteriorMaro
Culoare interiorNegru
Tip rotatieStanga, Dreapta, Bidirectionala
Rotatii pe zi900, 1200, 1800, 2300
Tip AlimentareAcumulator
Greutate8.9 KgProduse asemanatoare


Politica de returnare - Dispozitiv de intoarcere Rothenschild RS-2025-RSW

Dispozitiv de intoarcere Rothenschild RS-2025-RSW se pot returna, numai in ambalajul original, insotite de certificatul de garantie si in aceeasi stare in care a fost receptionat de Cumparator, in termen de 365 de zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), ambalaje deteriorate etc.
Va inapoiem contravaloarea comenzii PE LOC daca Dispozitiv de intoarcere Rothenschild RS-2025-RSW a fost achitat numerar, pentru achitare prin transfer bancar, plata online, plata prin POS in showroom suma va fi returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata. In cazul in care Dispozitiv de intoarcere Rothenschild RS-2025-RSW este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul confirmarii autenticitatii produsului.


Conditii de livrare - Dispozitiv de intoarcere Rothenschild RS-2025-RSW

Livrarea se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 250 ron indiferent de greutate sau km suplimentari de la un centru al curierului pana la destinatie. Pentru comenzile a caror valoare este sub 250 RON(TVA inclus), transportul este de 15 ron.
Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 - 18:00, prin intermediul firmei de transport TIM Courier.


Modalitati de plata - Dispozitiv de intoarcere Rothenschild RS-2025-RSW

Ramburs: Contravaloarea coletului se plateste curierului care livreaza. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.
Ordin de plata: Se genereaza o factura proforma si se trimite prin mail sau fax catre client. Livrarea marfii se face dupa intrarea contravalorii produselor in cont.
Plata online prin Card: Noi nu solicitam si/sau stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face pe serverele plationline.ro si paysafe.crediteurope.ro
Numerar sau cu card prin POS in showroom:
Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru aceste tranzactii.
Se poate plati si in rate fixe fara dobanda pentru Dispozitiv de intoarcere Rothenschild RS-2025-RSW


Scrie un comentariu

Nume
Email
Titlu
Mesaj
Apreciere