Rochita Black Prom

Rochita Black Prom
Inchide fereastra

Imagine Rochita Black Prom


Rochita Black Prom
Rochita Black Prom poza

Rochita Black Prom

Sectiune: Haine

Categorie: Rochii

Subcategorie: Rochii elegante

Brand:

Produs: #16501

Nuanta perfecta pentru o rochie eleganta de seara care sa iti puna in evidenta cel mai bine formele corpului. Croita in stil sirena te va face cu siguranta atractia serii, ajutata si de spatele gol, rochia incheindu-se prin doua benzi subtiri care se intind din zona umerilor. Pentru un plus de design, in spate rochia este incretita. Disponibila pe negru si gri. Material: poliester si spandex

Stoc epuizat

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 03/06/2015

Caracteristici

CuloareNegru
Genfemei



Produse asemanatoare


Politica de returnare - Rochita Black Prom

Returnarea Rochita Black Prom se va face pe cheltuiala clientului, folosind serviciul de mesagerie Posta Romana sau oricare servicii de curierat.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, se va inapoia contravaloarea returului in cel mult 14 de zile de la anuntarea lui prin mandat postal sau transfer bancar, la alegerea consumatorului, dar poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau data intrarii lor in stoc.


Conditii de livrare - Rochita Black Prom

Livrarea comenzilor dvs. se efectueaza prin curier rapid, la adresa indicata de dvs, in 1-2 zile de la confirmarea telefonica a comenzii.

Livrarea in Romania costa 15 lei indiferent de localitate ( nu se taxeaza kilometrii suplimentari ). Costul livrarii este fix indiferent de numarul de produse din comanda, dealtfel, la minim 250 lei, curierul devine gratuit.


Modalitati de plata - Rochita Black Prom

Pentru expeditiile in Romania plata comenzii se efectueaza la curier, acesta va elibereaza chitanta ce însotette factura din interiorul pachetului.

Puteti opta si pentru plata prin card bancar.


Ceas original Invicta PRO DIVER 10595

Ceas original Invicta PRO DIVER 10595

1116.00 Lei Reducere: 10 %

Ceas original Invicta PRO DIVER 12558

Ceas original Invicta PRO DIVER 12558

546.00 Lei Reducere: 40 %