Rochii elegante Scarlett negre

Rochii elegante Scarlett negre
Inchide fereastra

Imagine Rochii elegante Scarlett negre


Rochii elegante Scarlett negre
Rochii elegante Scarlett negre poza

Rochii elegante Scarlett negre

Sectiune: Haine

Categorie: Rochii

Subcategorie: Rochii elegante

Brand: Declub - Romania

Produs: #19300

Rochia de ocazie Scarlett este o piesa vestimentara impresionanta, croita intr-un mod cat se poate de simplist. Aceasta imbina cele doua culori puternic contrastante, albul si negru, rezultatul final fiind unul incantator.Zona superioara este acoperita de catre dantela de culoare alba, motivele florale oferind un plus de senzualitate, in timp ce materialul negru este cel care cade lin pe corp, punandu-ti in evidenta formele trupului.

Stoc epuizat

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 27/12/2015 Ultima actualizare: 20/02/2016

Caracteristici

Materialpolyester + spandex
MarimiS ,M 
CuloareNegru
Genfemei



Produse asemanatoare


Politica de returnare - Rochii elegante Scarlett negre

Returnarea Rochii elegante Scarlett negre se va face pe cheltuiala clientului, folosind serviciul de mesagerie Posta Romana sau oricare servicii de curierat.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, se va inapoia contravaloarea returului in cel mult 14 de zile de la anuntarea lui prin mandat postal sau transfer bancar, la alegerea consumatorului, dar poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau data intrarii lor in stoc.


Conditii de livrare - Rochii elegante Scarlett negre

Livrarea comenzilor dvs. se efectueaza prin curier rapid, la adresa indicata de dvs, in 1-2 zile de la confirmarea telefonica a comenzii.

Livrarea in Romania costa 15 lei indiferent de localitate ( nu se taxeaza kilometrii suplimentari ). Costul livrarii este fix indiferent de numarul de produse din comanda, dealtfel, la minim 250 lei, curierul devine gratuit.


Modalitati de plata - Rochii elegante Scarlett negre

Pentru expeditiile in Romania plata comenzii se efectueaza la curier, acesta va elibereaza chitanta ce însotette factura din interiorul pachetului.

Puteti opta si pentru plata prin card bancar.


Pantofi casual barbati ECCO Ennio

Pantofi casual barbati ECCO Ennio

399.90 Lei Reducere: 32 %