Rochie Midnight Class

Rochie Midnight Class
Inchide fereastra

Imagine Rochie Midnight Class


Rochie Midnight Class
Rochie Midnight Class poza

Rochie Midnight Class

Sectiune: Haine

Categorie: Rochii

Subcategorie: Rochii elegante

Brand: Declub - Romania

Produs: #20333

Vrei sa te simti sexy? Sexy si provocatoare vei fi imbracand rochia de ocazie Midnight Class. Rochia se prezinta cu un design provocator, cu decupaje in zona frontala, cu decolteul in V extrem de bine pronuntat si cu o zona inferioara care se muleaza pe formele sexy ae corpului tau.

Stoc epuizat

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 09/03/2016 Ultima actualizare: 08/08/2016

Caracteristici

Material95% polyester + 5% spandex
MarimiS ,M 
Genfemei



Produse asemanatoare


Politica de returnare - Rochie Midnight Class

Returnarea Rochie Midnight Class se va face pe cheltuiala clientului, folosind serviciul de mesagerie Posta Romana sau oricare servicii de curierat.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, se va inapoia contravaloarea returului in cel mult 14 de zile de la anuntarea lui prin mandat postal sau transfer bancar, la alegerea consumatorului, dar poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau data intrarii lor in stoc.


Conditii de livrare - Rochie Midnight Class

Livrarea comenzilor dvs. se efectueaza prin curier rapid, la adresa indicata de dvs, in 1-2 zile de la confirmarea telefonica a comenzii.

Livrarea in Romania costa 15 lei indiferent de localitate ( nu se taxeaza kilometrii suplimentari ). Costul livrarii este fix indiferent de numarul de produse din comanda, dealtfel, la minim 250 lei, curierul devine gratuit.


Modalitati de plata - Rochie Midnight Class

Pentru expeditiile in Romania plata comenzii se efectueaza la curier, acesta va elibereaza chitanta ce însotette factura din interiorul pachetului.

Puteti opta si pentru plata prin card bancar.


Pantofi Fan Negri

Pantofi Fan Negri

25.00 Lei Reducere: 55 %