Ghete pentru fete IMAGE negre, 6605, din piele naturala

Ghete pentru fete IMAGE negre, 6605, din piele naturala
Inchide fereastra

Imagine Ghete pentru fete IMAGE negre, 6605, din piele naturala


Ghete pentru fete IMAGE negre, 6605, din piele naturala
Ghete pentru fete IMAGE negre, 6605, din piele naturala poza

Ghete pentru fete IMAGE negre, 6605, din piele naturala

Sectiune: Incaltaminte

Categorie: Ghete

Subcategorie: Ghete fete

Brand: Image

Produs: #21918

Fetitele vor fi incantate sa poarte aceste ghetute din colectia OTTER. Design-ul ales, pielea rezistenta si calapodul comod sunt principalele motive pentru care acest model nu ar trebui sa lipseasca din garderoba fetitelor cochete si pretentioase. Usor de purtat si rezistente, ghetutele vor proteja piciorusele fetitelor de frig si umezeala.

In stoc Vezi oferta pret

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 29/12/2017

Caracteristici

MaterialPiele naturala
CuloareNegru
GenfeteProduse asemanatoare


Politica de returnare - Ghete pentru fete IMAGE negre, 6605, din piele naturala

Conform legii, poti returna produsele achizitionate in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate), fara urma de uzura sau deteriorare a produsului sau a ambalajului.

Returul trebuie anuntat pe mail sau pe fax, completat formularul de retur si trimis Ghete pentru fete IMAGE negre, 6605, din piele naturala prin curierat rapid catre noi, costul transportului de retur fiind suportat de client. Suma de returnat se vireaza prin transfer bancar, in maxim 14 zile de la data denuntarii contractului, in contul indicat de client, mai putin costul transportului.


Conditii de livrare - Ghete pentru fete IMAGE negre, 6605, din piele naturala

Produsele achizitionate sunt livrate prin curierat rapid, in 5-7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii. Taxa de transport este de 19 lei, TVA inclus, pentru localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat. In cazul in care localitatea unde doriti livrarea nu este in zona acoperita de firma de curierat, se plateste o taxa suplimentara fixa de 15 lei, aceasta fiind confirmata ulterior.


Modalitati de plata - Ghete pentru fete IMAGE negre, 6605, din piele naturala

Plata la livrare / ramburs: poti plati numerar, la primirea coletului

Plata prin ordin de plata / transfer bancar: noi iti trimitem proforma aferenta si, odata achitata, iti poti primi Ghete pentru fete IMAGE negre, 6605, din piele naturala.

Plata cu card bancar, prin MobilPay, LibraPay sau Card Avantaj - Este acceptat orice card Visa sau Mastercard in lei sau in valuta.