Fusta Kayla Fata-Bianco

Fusta Kayla Fata-Bianco
Inchide fereastra

Imagine Fusta Kayla Fata-Bianco


Fusta Kayla Fata-Bianco
Fusta Kayla Fata-Bianco poza

Fusta Kayla Fata-Bianco

Sectiune: Haine

Categorie: Rochii

Subcategorie: Rochii de plaja si pareo

Brand: Marko

Produs: #21767

Fusta de plaja cu croiala asimetrica (partea din spate este mai lunga decat cea din fata) ce subliniaza look-ul senzual pe plaja. Este un complement perfect pentru costumul de baie, reprezentatand o alternativa la clasicul pareo. Produs original certificat cu holograma, realizat din tesatura italiana moale si usor elastica. Produs in Polonia Compozitie: 80% Poliamida, 20% Elastan Marime Circumferinta solduri Lungime fusta - spate Lungime fusta - fata S 86 - 90 cm 46 cm 33 cm M 91 - 95 cm 50 cm 35 cm L 96 - 100 cm 54 cm 37 cm

Stoc epuizat

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 11/07/2017 Ultima actualizare: 08/11/2017


Produse asemanatoare

Pareo C Indygo

Pareo C Indygo

59.00 Lei

Pareo C Baklazan

Pareo C Baklazan

59.00 Lei

Pareo B Petunia

Pareo B Petunia

49.00 Lei


Politica de returnare - Fusta Kayla Fata-Bianco

Clientii nostri pot returna Fusta Kayla Fata-Bianco cumparat, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conditiile acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte). Produsele bodystocking/catsuit si dresurile nu se pot returna sau schimba.

Ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.


Conditii de livrare - Fusta Kayla Fata-Bianco

Termenul de livrare pentru Bucuresti este de la 24 ore la 2 zile si de la 2 zile la 4 zile lucratoare pentru celelalte localitati. Aceste termene sunt valabile pentru produsele aflate in stoc.

In cazul in care {produse} nu este pe stoc, ne rezervam dreptul de a conveni impreuna cu clientii termenul de livrare.


Modalitati de plata - Fusta Kayla Fata-Bianco

Plata pentru Fusta Kayla Fata-Bianco comandat se realizeaza in RON (la valoarea din momentul efectuarii comenzii), prin metoda aleasa in momentul plasarii comenzii.
Produsele sunt livrate prin firma de curierat rapid Fan Curier.

- Bucuresti: 13 lei

- Alte localitati: 21 lei