Curea (bratara) WS 359 20mm Black

Curea (bratara) WS 359 20mm Black
Inchide fereastra

Imagine Curea (bratara) WS 359 20mm Black


Curea (bratara) WS 359 20mm Black
Curea (bratara) WS 359 20mm Black poza

Curea (bratara) WS 359 20mm Black

Sectiune: Ceasuri

Categorie: Accesorii ceasuri

Subcategorie: Curele bratari

Brand: Ws

Produs: #21828

Tip: Barbatesc, Dama Tip material: Piele Culoare: Negru Latime: 20 mm Lungime: 17.8 cm Sistem inchidere: Catarama standard Culoare catarama: Argintiu Finisaj: Mata Design: Neteda

In stoc Vezi oferta pret

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 10/10/2017 Ultima actualizare: 08/11/2017


Produse asemanatoare


Politica de returnare - Curea (bratara) WS 359 20mm Black

Curea (bratara) WS 359 20mm Black se pot returna, numai in ambalajul original, insotite de certificatul de garantie si in aceeasi stare in care a fost receptionat de Cumparator, in termen de 365 de zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), ambalaje deteriorate etc.
Va inapoiem contravaloarea comenzii PE LOC daca Curea (bratara) WS 359 20mm Black a fost achitat numerar, pentru achitare prin transfer bancar, plata online, plata prin POS in showroom suma va fi returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata. In cazul in care Curea (bratara) WS 359 20mm Black este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul confirmarii autenticitatii produsului.


Conditii de livrare - Curea (bratara) WS 359 20mm Black

Livrarea se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 250 ron indiferent de greutate sau km suplimentari de la un centru al curierului pana la destinatie. Pentru comenzile a caror valoare este sub 250 RON(TVA inclus), transportul este de 15 ron.
Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 - 18:00, prin intermediul firmei de transport TIM Courier.


Modalitati de plata - Curea (bratara) WS 359 20mm Black

Ramburs: Contravaloarea coletului se plateste curierului care livreaza. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.
Ordin de plata: Se genereaza o factura proforma si se trimite prin mail sau fax catre client. Livrarea marfii se face dupa intrarea contravalorii produselor in cont.
Plata online prin Card: Noi nu solicitam si/sau stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face pe serverele plationline.ro si paysafe.crediteurope.ro
Numerar sau cu card prin POS in showroom:
Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru aceste tranzactii.
Se poate plati si in rate fixe fara dobanda pentru Curea (bratara) WS 359 20mm Black


Scrie un comentariu

Nume
Email
Titlu
Mesaj
Apreciere