Ceas Q Q STANDARD Q399-010Y

Ceas Q Q STANDARD Q399-010Y
Inchide fereastra

Imagine Ceas Q Q STANDARD Q399-010Y


Ceas Q Q STANDARD Q399-010Y
Ceas Q Q STANDARD Q399-010Y poza

Ceas Q Q STANDARD Q399-010Y

Sectiune: Ceasuri

Categorie: Ceasuri de mana

Subcategorie: Ceasuri dama

Brand: Q&q

Produs: #21847

Stil: Casual Clasic Colectia: Standard Tip: Dama Display: Analog Mecanism: Quartz Denumire mecanism: Miyota Provenienta mecanism: Japonez Rezistenta la apa: 3 atm Indica: Ora, minute, secunde Culoare cadran: Argintiu Material geam: Cristal mineral Dimensiune cadran: 19 mm Tip citire cadran: Puncte Forma carcasei: Rotunda Material carcasa: Alama pla

In stoc Vezi oferta pret

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 07/11/2017 Ultima actualizare: 08/11/2017


Produse asemanatoare


Politica de returnare - Ceas Q Q STANDARD Q399-010Y

Ceas Q Q STANDARD Q399-010Y se pot returna, numai in ambalajul original, insotite de certificatul de garantie si in aceeasi stare in care a fost receptionat de Cumparator, in termen de 365 de zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), ambalaje deteriorate etc.
Va inapoiem contravaloarea comenzii PE LOC daca Ceas Q Q STANDARD Q399-010Y a fost achitat numerar, pentru achitare prin transfer bancar, plata online, plata prin POS in showroom suma va fi returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata. In cazul in care Ceas Q Q STANDARD Q399-010Y este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul confirmarii autenticitatii produsului.


Conditii de livrare - Ceas Q Q STANDARD Q399-010Y

Livrarea se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 250 ron indiferent de greutate sau km suplimentari de la un centru al curierului pana la destinatie. Pentru comenzile a caror valoare este sub 250 RON(TVA inclus), transportul este de 15 ron.
Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 - 18:00, prin intermediul firmei de transport TIM Courier.


Modalitati de plata - Ceas Q Q STANDARD Q399-010Y

Ramburs: Contravaloarea coletului se plateste curierului care livreaza. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.
Ordin de plata: Se genereaza o factura proforma si se trimite prin mail sau fax catre client. Livrarea marfii se face dupa intrarea contravalorii produselor in cont.
Plata online prin Card: Noi nu solicitam si/sau stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face pe serverele plationline.ro si paysafe.crediteurope.ro
Numerar sau cu card prin POS in showroom:
Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru aceste tranzactii.
Se poate plati si in rate fixe fara dobanda pentru Ceas Q Q STANDARD Q399-010Y