Ceas Mondaine HELVETICA MH1.R1210.SM NO1 REGULAR

Ceas Mondaine HELVETICA MH1.R1210.SM NO1 REGULAR
Inchide fereastra

Imagine Ceas Mondaine HELVETICA MH1.R1210.SM NO1 REGULAR


Ceas Mondaine HELVETICA MH1.R1210.SM NO1 REGULAR
Ceas Mondaine HELVETICA MH1.R1210.SM NO1 REGULAR poza

Ceas Mondaine HELVETICA MH1.R1210.SM NO1 REGULAR

Sectiune: Ceasuri

Categorie: Ceasuri de mana

Subcategorie: Ceasuri dama

Brand: Mondaine

Produs: #21788

Stil: Clasic Elegant Colectia: Helvetica Tip: Dama Display: Analog Mecanism: Quartz Denumire mecanism: RONDA 715 HH2 CAL 6H Provenienta mecanism: Elvetian Rezistenta la apa: 3 atm Indica: Ora, minute, secunde, Data Culoare cadran: Alb Material geam: Safir Tip citire cadran: Linii si Cifre arabe Forma carcasei: Rotunda Material carcasa: Otel inoxida

In stoc Vezi oferta pret

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 08/08/2017 Ultima actualizare: 08/11/2017


Produse asemanatoare


Politica de returnare - Ceas Mondaine HELVETICA MH1.R1210.SM NO1 REGULAR

Ceas Mondaine HELVETICA MH1.R1210.SM NO1 REGULAR se pot returna, numai in ambalajul original, insotite de certificatul de garantie si in aceeasi stare in care a fost receptionat de Cumparator, in termen de 365 de zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), ambalaje deteriorate etc.
Va inapoiem contravaloarea comenzii PE LOC daca Ceas Mondaine HELVETICA MH1.R1210.SM NO1 REGULAR a fost achitat numerar, pentru achitare prin transfer bancar, plata online, plata prin POS in showroom suma va fi returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata. In cazul in care Ceas Mondaine HELVETICA MH1.R1210.SM NO1 REGULAR este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul confirmarii autenticitatii produsului.


Conditii de livrare - Ceas Mondaine HELVETICA MH1.R1210.SM NO1 REGULAR

Livrarea se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 250 ron indiferent de greutate sau km suplimentari de la un centru al curierului pana la destinatie. Pentru comenzile a caror valoare este sub 250 RON(TVA inclus), transportul este de 15 ron.
Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 - 18:00, prin intermediul firmei de transport TIM Courier.


Modalitati de plata - Ceas Mondaine HELVETICA MH1.R1210.SM NO1 REGULAR

Ramburs: Contravaloarea coletului se plateste curierului care livreaza. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.
Ordin de plata: Se genereaza o factura proforma si se trimite prin mail sau fax catre client. Livrarea marfii se face dupa intrarea contravalorii produselor in cont.
Plata online prin Card: Noi nu solicitam si/sau stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face pe serverele plationline.ro si paysafe.crediteurope.ro
Numerar sau cu card prin POS in showroom:
Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru aceste tranzactii.
Se poate plati si in rate fixe fara dobanda pentru Ceas Mondaine HELVETICA MH1.R1210.SM NO1 REGULAR