Ceas de birou Casio ID-17-5DF

Ceas de birou Casio ID-17-5DF
Inchide fereastra

Imagine Ceas de birou Casio ID-17-5DF


Ceas de birou Casio ID-17-5DF
Ceas de birou Casio ID-17-5DF poza

Ceas de birou Casio ID-17-5DF

Sectiune: Ceasuri

Categorie: Ceasuri de birou

Brand: Casio

Produs: #21652

Display: Digital Mecanism: Quartz Provenienta mecanism: Japonez Afiseaza: Ora, minut, secunde, Data, Ziua saptamanii, Luna, Afisaj 24h, Temperatura, Culoare cadran: Bleu Material geam: Plastic Forma carcasei: Dreptunghiulara Material carcasa: Plastic Culoare carcasa: Maro Dimensiune carcasa: 17.6 x 20.6 cm Grosime carcasa: 7.6 cm Calendar: Da Data:

In stoc Vezi oferta pret

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 19/03/2017 Ultima actualizare: 08/11/2017

Informatii Generale

DisplayDigital
MecanismQuartz
Provenienta mecanismJaponez
AfiseazaOra, minut, secunde, Data , Ziua saptamanii, Luna, Afisaj 24h, Temperatura,

Cadran

Culoare cadranBleu
Material geamPlastic

Carcasa

Forma carcaseiDreptunghiulara
Material carcasaPlastic
Culoare carcasaMaro
Dimensiune carcasa17.6 x 20.6 cm
Grosime carcasa7.6 cm

Functii

DataDa
AlarmaDa
IluminareDa
CalendarDa
TermometruDa
Ziua SaptamaniiDa
HigrometruDa

Altele

AlteleIluminare a cadranului cu LED : permite vizualizarea afisajului in intuneric Snooze Calendar perpetuu (pana in anul 2099) Termometru cu afisaj cuprins intre -19.9 si 49.9°C Functie de masurare a umiditatii cuprinsa intre 10 si 90% Precizie:
Greutate485 grameProduse asemanatoare


Politica de returnare - Ceas de birou Casio ID-17-5DF

Ceas de birou Casio ID-17-5DF se pot returna, numai in ambalajul original, insotite de certificatul de garantie si in aceeasi stare in care a fost receptionat de Cumparator, in termen de 365 de zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), ambalaje deteriorate etc.
Va inapoiem contravaloarea comenzii PE LOC daca Ceas de birou Casio ID-17-5DF a fost achitat numerar, pentru achitare prin transfer bancar, plata online, plata prin POS in showroom suma va fi returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata. In cazul in care Ceas de birou Casio ID-17-5DF este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul confirmarii autenticitatii produsului.


Conditii de livrare - Ceas de birou Casio ID-17-5DF

Livrarea se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 250 ron indiferent de greutate sau km suplimentari de la un centru al curierului pana la destinatie. Pentru comenzile a caror valoare este sub 250 RON(TVA inclus), transportul este de 15 ron.
Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 - 18:00, prin intermediul firmei de transport TIM Courier.


Modalitati de plata - Ceas de birou Casio ID-17-5DF

Ramburs: Contravaloarea coletului se plateste curierului care livreaza. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.
Ordin de plata: Se genereaza o factura proforma si se trimite prin mail sau fax catre client. Livrarea marfii se face dupa intrarea contravalorii produselor in cont.
Plata online prin Card: Noi nu solicitam si/sau stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face pe serverele plationline.ro si paysafe.crediteurope.ro
Numerar sau cu card prin POS in showroom:
Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru aceste tranzactii.
Se poate plati si in rate fixe fara dobanda pentru Ceas de birou Casio ID-17-5DF


Sandale Mafre Negre 2

Sandale Mafre Negre 2

89.00 Lei Reducere: 36 %