Ceas Casio SPORT FT-500WC-3BVDF Forester

Ceas Casio SPORT FT-500WC-3BVDF Forester
Inchide fereastra

Imagine Ceas Casio SPORT FT-500WC-3BVDF Forester


Ceas Casio SPORT FT-500WC-3BVDF Forester
Ceas Casio SPORT FT-500WC-3BVDF Forester poza

Ceas Casio SPORT FT-500WC-3BVDF Forester

Sectiune: Ceasuri

Categorie: Ceasuri de mana

Subcategorie: Ceasuri barbatesti

Brand: Casio

Produs: #21790

Stil: Casual-Sport Colectia: Standard Tip: Barbatesc Display: Analog Mecanism: Quartz Provenienta mecanism: Japonez Rezistenta la apa: 10 atm Indica: Ora, minute, secunde, Data Culoare cadran: Crem Material geam: Plastic Dimensiune cadran: 29 mm Tip citire cadran: Cifre arabe Forma carcasei: Rotunda Material carcasa: Plastic Culoare carcasa: Verde

In stoc Vezi oferta pret

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 09/08/2017 Ultima actualizare: 08/11/2017


Produse asemanatoare

Ceas Accurist barbati FASHION 7047

Ceas Accurist barbati FASHION 7047

251.40 Lei Reducere: 40 %

Ceas Sekonda barbati SPORT 1377

Ceas Sekonda barbati SPORT 1377

477.70 Lei Reducere: 15 %


Politica de returnare - Ceas Casio SPORT FT-500WC-3BVDF Forester

Ceas Casio SPORT FT-500WC-3BVDF Forester se pot returna, numai in ambalajul original, insotite de certificatul de garantie si in aceeasi stare in care a fost receptionat de Cumparator, in termen de 365 de zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), ambalaje deteriorate etc.
Va inapoiem contravaloarea comenzii PE LOC daca Ceas Casio SPORT FT-500WC-3BVDF Forester a fost achitat numerar, pentru achitare prin transfer bancar, plata online, plata prin POS in showroom suma va fi returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata. In cazul in care Ceas Casio SPORT FT-500WC-3BVDF Forester este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul confirmarii autenticitatii produsului.


Conditii de livrare - Ceas Casio SPORT FT-500WC-3BVDF Forester

Livrarea se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 250 ron indiferent de greutate sau km suplimentari de la un centru al curierului pana la destinatie. Pentru comenzile a caror valoare este sub 250 RON(TVA inclus), transportul este de 15 ron.
Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 - 18:00, prin intermediul firmei de transport TIM Courier.


Modalitati de plata - Ceas Casio SPORT FT-500WC-3BVDF Forester

Ramburs: Contravaloarea coletului se plateste curierului care livreaza. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.
Ordin de plata: Se genereaza o factura proforma si se trimite prin mail sau fax catre client. Livrarea marfii se face dupa intrarea contravalorii produselor in cont.
Plata online prin Card: Noi nu solicitam si/sau stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face pe serverele plationline.ro si paysafe.crediteurope.ro
Numerar sau cu card prin POS in showroom:
Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru aceste tranzactii.
Se poate plati si in rate fixe fara dobanda pentru Ceas Casio SPORT FT-500WC-3BVDF Forester