Rochita Leopard Peep

Rochita Leopard Peep
Inchide fereastra

Imagine Rochita Leopard Peep


Rochita Leopard Peep
Rochita Leopard Peep poza

Rochita Leopard Peep

Sectiune: Haine

Categorie: Rochii

Subcategorie: Rochii elegante

Brand: Declub - Romania

Produs: #18737

O tinuta cel putin atragatoare, care va acapara toate privirile. Rochia de club Leopard Peep este piesa vestimentara care iti va pune cel mai bine in valoare formele trupului. Obiect vestimentar cu imprimeu leopard, fara umeri, pune in evidenta intr-un silueta corpului intr-un mod aparte.

Stoc epuizat

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 09/11/2015 Ultima actualizare: 20/02/2016

Caracteristici

Materialpolyester + spandex
MarimiM ,S 
Genfemei



Produse asemanatoare


Politica de returnare - Rochita Leopard Peep

Returnarea Rochita Leopard Peep se va face pe cheltuiala clientului, folosind serviciul de mesagerie Posta Romana sau oricare servicii de curierat.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, se va inapoia contravaloarea returului in cel mult 14 de zile de la anuntarea lui prin mandat postal sau transfer bancar, la alegerea consumatorului, dar poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau data intrarii lor in stoc.


Conditii de livrare - Rochita Leopard Peep

Livrarea comenzilor dvs. se efectueaza prin curier rapid, la adresa indicata de dvs, in 1-2 zile de la confirmarea telefonica a comenzii.

Livrarea in Romania costa 15 lei indiferent de localitate ( nu se taxeaza kilometrii suplimentari ). Costul livrarii este fix indiferent de numarul de produse din comanda, dealtfel, la minim 250 lei, curierul devine gratuit.


Modalitati de plata - Rochita Leopard Peep

Pentru expeditiile in Romania plata comenzii se efectueaza la curier, acesta va elibereaza chitanta ce însotette factura din interiorul pachetului.

Puteti opta si pentru plata prin card bancar.


Sandale Steel Negre

Sandale Steel Negre

49.00 Lei Reducere: 55 %

Ceas original Calvin Klein EDGE K5T33146

Ceas original Calvin Klein EDGE K5T33146

767.00 Lei Reducere: 35 %