Rochita Gorgeous

Rochita Gorgeous
Inchide fereastra

Imagine Rochita Gorgeous


Rochita Gorgeous
Rochita Gorgeous poza

Rochita Gorgeous

Sectiune: Haine

Categorie: Rochii

Subcategorie: Rochii banchet

Brand:

Produs: #15452

Look chic si sofisticat, o rochie excelenta pentru balul de absolvire al facultatii sau pentru orice alt eveniment important. Rochita de ocazie Gorgeous iti ofera un stil elegant datorita croielii din doua parti, in partea superioara rochia dispune de un corset cu bretele reglabile si cu spatele gol, inchizandu-se cu un fermoar lateral. Zona inferioara este conceputa dintr-o fusta stratificata, cu design uniform, facand din acest obiect vestimentar ceva cu adevarat special. Material: poliester si spandex Click pentru marimi

Stoc epuizat

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 18/04/2015 Ultima actualizare: 20/02/2016

Caracteristici

Genfemei



Produse asemanatoare

Rochita Elisa White

Rochita Elisa White

89.00 Lei Reducere: 36 %

Rochita Elisa Red

Rochita Elisa Red

99.00 Lei Reducere: 29 %

Rochita Elisa Blue

Rochita Elisa Blue

99.00 Lei Reducere: 29 %


Politica de returnare - Rochita Gorgeous

Returnarea Rochita Gorgeous se va face pe cheltuiala clientului, folosind serviciul de mesagerie Posta Romana sau oricare servicii de curierat.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, se va inapoia contravaloarea returului in cel mult 14 de zile de la anuntarea lui prin mandat postal sau transfer bancar, la alegerea consumatorului, dar poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau data intrarii lor in stoc.


Conditii de livrare - Rochita Gorgeous

Livrarea comenzilor dvs. se efectueaza prin curier rapid, la adresa indicata de dvs, in 1-2 zile de la confirmarea telefonica a comenzii.

Livrarea in Romania costa 15 lei indiferent de localitate ( nu se taxeaza kilometrii suplimentari ). Costul livrarii este fix indiferent de numarul de produse din comanda, dealtfel, la minim 250 lei, curierul devine gratuit.


Modalitati de plata - Rochita Gorgeous

Pentru expeditiile in Romania plata comenzii se efectueaza la curier, acesta va elibereaza chitanta ce însotette factura din interiorul pachetului.

Puteti opta si pentru plata prin card bancar.


Pantaloni Brake Verzi

Pantaloni Brake Verzi

49.00 Lei Reducere: 65 %

Pantaloni Special Orange

Pantaloni Special Orange

29.00 Lei Reducere: 76 %