Rochii XXL Pencil Dress

Rochii XXL Pencil Dress
Inchide fereastra

Imagine Rochii XXL Pencil Dress


Rochii XXL Pencil Dress
Rochii XXL Pencil Dress poza

Rochii XXL Pencil Dress

Sectiune: Haine

Categorie: Rochii

Subcategorie: Rochii XXL

Brand: Declub - Romania

Produs: #19829

Rochia XXL Pencil Dress este cea mai buna alegere atunci cand trebuie sa participi la un eveniment deosebit. Este o tinuta in care te vei simti plina de farmec, croiala acesteia reusind sa-ti puna corpul in evidenta intr-o nota pozitiva. Rochia bluemarin se remarca prin insertia de dantela alba cu motive florale, care aduce un plus de design.

Stoc epuizat

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 29/01/2016 Ultima actualizare: 01/04/2016

Caracteristici

Material95% polyester + 5% spandex
MarimiXXL ,XXXL 
Genfemei



Produse asemanatoare


Politica de returnare - Rochii XXL Pencil Dress

Returnarea Rochii XXL Pencil Dress se va face pe cheltuiala clientului, folosind serviciul de mesagerie Posta Romana sau oricare servicii de curierat.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, se va inapoia contravaloarea returului in cel mult 14 de zile de la anuntarea lui prin mandat postal sau transfer bancar, la alegerea consumatorului, dar poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau data intrarii lor in stoc.


Conditii de livrare - Rochii XXL Pencil Dress

Livrarea comenzilor dvs. se efectueaza prin curier rapid, la adresa indicata de dvs, in 1-2 zile de la confirmarea telefonica a comenzii.

Livrarea in Romania costa 15 lei indiferent de localitate ( nu se taxeaza kilometrii suplimentari ). Costul livrarii este fix indiferent de numarul de produse din comanda, dealtfel, la minim 250 lei, curierul devine gratuit.


Modalitati de plata - Rochii XXL Pencil Dress

Pentru expeditiile in Romania plata comenzii se efectueaza la curier, acesta va elibereaza chitanta ce însotette factura din interiorul pachetului.

Puteti opta si pentru plata prin card bancar.


Ceas Seksy by Sekonda FASHION 2074

Ceas Seksy by Sekonda FASHION 2074

201.29 Lei Reducere: 35 %

Balerini Vela Bej

Balerini Vela Bej

39.00 Lei Reducere: 29 %