Pareo B Petunia

Pareo B Petunia
Inchide fereastra

Imagine Pareo B Petunia


Pareo B Petunia
Pareo B Petunia poza

Pareo B Petunia

Sectiune: Haine

Categorie: Rochii

Subcategorie: Rochii de plaja si pareo

Brand: Marko

Produs: #21764

Pareo ajustabil confectionat dintr-un material usor elastic produs in Italia. Extrem de moale si placut la atingere, este ideal de purat la plaja. Masura Universala. Lungime 120cm , Latime 50cm . Compoziie : 80 % poliamida, 20 % elastan .

Stoc epuizat

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 10/07/2017 Ultima actualizare: 08/11/2017


Produse asemanatoare


Politica de returnare - Pareo B Petunia

Clientii nostri pot returna Pareo B Petunia cumparat, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conditiile acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte). Produsele bodystocking/catsuit si dresurile nu se pot returna sau schimba.

Ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.


Conditii de livrare - Pareo B Petunia

Termenul de livrare pentru Bucuresti este de la 24 ore la 2 zile si de la 2 zile la 4 zile lucratoare pentru celelalte localitati. Aceste termene sunt valabile pentru produsele aflate in stoc.

In cazul in care {produse} nu este pe stoc, ne rezervam dreptul de a conveni impreuna cu clientii termenul de livrare.


Modalitati de plata - Pareo B Petunia

Plata pentru Pareo B Petunia comandat se realizeaza in RON (la valoarea din momentul efectuarii comenzii), prin metoda aleasa in momentul plasarii comenzii.
Produsele sunt livrate prin firma de curierat rapid Fan Curier.

- Bucuresti: 13 lei

- Alte localitati: 21 lei