Fusta neagra din stofa A454

Fusta neagra din stofa A454
Inchide fereastra

Imagine Fusta neagra din stofa A454


Fusta neagra din stofa A454
Fusta neagra din stofa A454 poza

Fusta neagra din stofa A454

Sectiune: Haine

Categorie: Fuste

Subcategorie: Fuste femei

Brand: Ama Fashion

Produs: #18759

fusta din stofa; are croiala usor evazata; la terminatie are atasat un volan din acelasi material; se inchide cu fermoar ascuns pe mijloc spate; compozitie: 61% poliester, 33% vascoza, 6% elastan; lungime: 45 cm

Stoc epuizat

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 12/11/2015 Ultima actualizare: 24/06/2016

Caracteristici

CuloareNegru
Genfemei



Produse asemanatoare


Politica de returnare - Fusta neagra din stofa A454

Returul pentru Fusta neagra din stofa A454 va fi acceptat daca este in aceeasi stare in care a fost receptionat, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Produsul se pot returna de catre client prin posta sau curier, fara ramburs, in ambalajul original (cutia pentru produsele de incaltaminte), si cu etichetele intacte, impreuna cu o copie a facturii fiscale. Costul returnarii Fusta neagra din stofa A454 va fi suportat de client. In cazul in care integritatea ambalajului sau a produsului este afectata (exceptie facand sigiliul pachetului), ne rezervam dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat.


Costul transportului nu se returneaza.


Daca nu putem sa va inlocuim produsul, in cazul in care ati comandat gresit marimea acestuia, va vom restitui contravaloarea sa. Restituirea contravalorii produselor returnate se va face prin mandat postal, sau transfer in cont, in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.


In cazul indeplinirii conditiilor de retur, cumparatorul va primi contravaloarea produselor cumparate.


Conditii de livrare - Fusta neagra din stofa A454

Pentru livrare in Bucuresti si judetul Ilfov costul transportului este de 10 RON si se efectueaza prin firma Bookurier.

Pentru celelalte localitati din tara livrarile se fac prin firma de curierat Fan Curier sau Bookurier iar costul transportului este 19 lei.


Modalitati de plata - Fusta neagra din stofa A454

Comanda pentru Fusta neagra din stofa A454 trebuie achitata in avans prin urmatoarele modalitati: plata cu cardul online, prin Ordin Plata / Internet Banking sau mandat postal.


Sandale Rafaga Negre

Sandale Rafaga Negre

59.00 Lei Reducere: 46 %