Costume de baie Alcina

Costume de baie Alcina
Inchide fereastra

Imagine Costume de baie Alcina


Costume de baie Alcina
Costume de baie Alcina poza

Costume de baie Alcina

Sectiune: Imbracaminte accesorii

Categorie: Costume de baie Slipi

Subcategorie: Costume de baie femei

Brand: Declub - Romania

Produs: #19254

Vara aceasta, pe plaja, se poarta mixul dintre stilul vintage cu liniile moderne, rezultand costume de baie care atrag atentia. Este si cazul costumului de baie Alcina. Daca senzualitatea este punctul tau forte, atunci acest costum te poate reprezenta cel mai bine. Sutienul este fara bretele si fara legatura flexibila, in schimb, se remarca prin bretelele cusute de cupe, dar si prin cupele cu design modern, iesind in evidenta prin funda de mari dimensiuni. Cea mai vintage piesa este cu siguranta slipul, care a fost croit cu talie inalta, cu decupaje pe laterale, luand cu usurinta liniile trupului. Aspectul general este unul placut, usor senzual si sexy.

Stoc epuizat

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 24/12/2015 Ultima actualizare: 08/08/2016

Caracteristici

Materialnylon + spandex
MarimiL ,M 
Genfemei



Produse asemanatoare

Costum de Baie Negru Tenerife

Costum de Baie Negru Tenerife

49.00 Lei Reducere: 59 %

Costume de baie Diamond Band

Costume de baie Diamond Band

70.00 Lei Reducere: 50 %


Politica de returnare - Costume de baie Alcina

Returnarea Costume de baie Alcina se va face pe cheltuiala clientului, folosind serviciul de mesagerie Posta Romana sau oricare servicii de curierat.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, se va inapoia contravaloarea returului in cel mult 14 de zile de la anuntarea lui prin mandat postal sau transfer bancar, la alegerea consumatorului, dar poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau data intrarii lor in stoc.


Conditii de livrare - Costume de baie Alcina

Livrarea comenzilor dvs. se efectueaza prin curier rapid, la adresa indicata de dvs, in 1-2 zile de la confirmarea telefonica a comenzii.

Livrarea in Romania costa 15 lei indiferent de localitate ( nu se taxeaza kilometrii suplimentari ). Costul livrarii este fix indiferent de numarul de produse din comanda, dealtfel, la minim 250 lei, curierul devine gratuit.


Modalitati de plata - Costume de baie Alcina

Pentru expeditiile in Romania plata comenzii se efectueaza la curier, acesta va elibereaza chitanta ce însotette factura din interiorul pachetului.

Puteti opta si pentru plata prin card bancar.


Colanti femei Nike Club 644917-647

Colanti femei Nike Club 644917-647

109.99 Lei Reducere: 35 %