Corset Coffee Buckle-up

Corset Coffee Buckle-up
Inchide fereastra

Imagine Corset Coffee Buckle-up


Corset Coffee Buckle-up
Corset Coffee Buckle-up poza

Corset Coffee Buckle-up

Sectiune: Lenjerie

Categorie: Corsete

Brand: Declub - Romania

Produs: #20502

Preia controlul si domina petrecerea cu acest corset Coffe Buckle-up care-ti va garanta o prezenta puternica, sexy si impunatoare. Corsetul este realizat dupa un design unic, atentia la detalii fiind remarcabila. Ca orice corset, si acesta iti va pune in evidenta formele sexy ale trupului. De remarcat este si nuanta corsetului, asemanatoarea cu a cafelei prajite.

Stoc epuizat

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 23/03/2016 Ultima actualizare: 08/08/2016

Caracteristici

Materialpolyester + spandex
MarimiS ,M ,L ,XL ,XXL 
GenfemeiProduse asemanatoare

Corset Black Striped Gothic

Corset Black Striped Gothic

137.00 Lei Reducere: 31 %

Corset Trainer Vest

Corset Trainer Vest

209.00 Lei Reducere: 9 %

Corset Black 4 Steel

Corset Black 4 Steel

149.00 Lei Reducere: 25 %


Politica de returnare - Corset Coffee Buckle-up

Returnarea Corset Coffee Buckle-up se va face pe cheltuiala clientului, folosind serviciul de mesagerie Posta Romana sau oricare servicii de curierat.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, se va inapoia contravaloarea returului in cel mult 14 de zile de la anuntarea lui prin mandat postal sau transfer bancar, la alegerea consumatorului, dar poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau data intrarii lor in stoc.


Conditii de livrare - Corset Coffee Buckle-up

Livrarea comenzilor dvs. se efectueaza prin curier rapid, la adresa indicata de dvs, in 1-2 zile de la confirmarea telefonica a comenzii.

Livrarea in Romania costa 15 lei indiferent de localitate ( nu se taxeaza kilometrii suplimentari ). Costul livrarii este fix indiferent de numarul de produse din comanda, dealtfel, la minim 250 lei, curierul devine gratuit.


Modalitati de plata - Corset Coffee Buckle-up

Pentru expeditiile in Romania plata comenzii se efectueaza la curier, acesta va elibereaza chitanta ce însotette factura din interiorul pachetului.

Puteti opta si pentru plata prin card bancar.


Scrie un comentariu

Nume
Email
Titlu
Mesaj
Apreciere