Cercei WS E0006

Cercei WS E0006
Inchide fereastra

Imagine Cercei WS E0006


Cercei WS E0006
Cercei WS E0006 poza

Cercei WS E0006

Sectiune: Bijuterii

Categorie: Cercei

Brand: Ws

Produs: #13468

Stil: Casual Material: Otel inoxidabil Culoare: Argintiu Dimensiune: 52 mm Design: Lucios Altele: Cristale

In stoc Vezi oferta pret

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 13/02/2015 Ultima actualizare: 25/10/2015

Informatii Generale

StilCasual
MaterialOtel inoxidabil
CuloareArgintiu
DesignLucios
Dimensiune52 mm
AlteleCristaleProduse asemanatoare


Politica de returnare - Cercei WS E0006

Cercei WS E0006 se pot returna, numai in ambalajul original, insotite de certificatul de garantie si in aceeasi stare in care a fost receptionat de Cumparator, in termen de 365 de zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), ambalaje deteriorate etc.
Va inapoiem contravaloarea comenzii PE LOC daca Cercei WS E0006 a fost achitat numerar, pentru achitare prin transfer bancar, plata online, plata prin POS in showroom suma va fi returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata. In cazul in care Cercei WS E0006 este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul confirmarii autenticitatii produsului.


Conditii de livrare - Cercei WS E0006

Livrarea se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 250 ron indiferent de greutate sau km suplimentari de la un centru al curierului pana la destinatie. Pentru comenzile a caror valoare este sub 250 RON(TVA inclus), transportul este de 15 ron.
Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 - 18:00, prin intermediul firmei de transport TIM Courier.


Modalitati de plata - Cercei WS E0006

Ramburs: Contravaloarea coletului se plateste curierului care livreaza. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.
Ordin de plata: Se genereaza o factura proforma si se trimite prin mail sau fax catre client. Livrarea marfii se face dupa intrarea contravalorii produselor in cont.
Plata online prin Card: Noi nu solicitam si/sau stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face pe serverele plationline.ro si paysafe.crediteurope.ro
Numerar sau cu card prin POS in showroom:
Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru aceste tranzactii.
Se poate plati si in rate fixe fara dobanda pentru Cercei WS E0006


Scrie un comentariu

Nume
Email
Titlu
Mesaj
Apreciere
Bratara WS B0049

Bratara WS B0049

78.40 Lei Reducere: 20 %

Sandale Lira Albe

Sandale Lira Albe

59.00 Lei Reducere: 46 %