Ceas de perete Skagen CL-WA04SBS

Ceas de perete Skagen CL-WA04SBS
Inchide fereastra

Imagine Ceas de perete Skagen CL-WA04SBS


Ceas de perete Skagen CL-WA04SBS
Ceas de perete Skagen CL-WA04SBS poza

Ceas de perete Skagen CL-WA04SBS

Sectiune: Ceasuri

Categorie: Ceasuri de perete

Brand: Skagen

Produs: #1813

Display: Analog; Mecanism: Quartz; Provenienta mecanism: Japonez; Indica: Ora, minute, secunde; Culoare cadran: Gri; Forma carcasei: Rotunda; Material carcasa: Alama; Culoare carcasa: Negru; Dimensiune carcasa: 12.7 cm; Altele: Logo pe cadran, Tip citire cadran: Cifre arabe, Culoare markeri ora: Negru, Culoare aratatoare: Negru ;

In stoc Vezi oferta pret

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 27/11/2013

Informatii Generale

DisplayAnalog
MecanismQuartz
Provenienta mecanismJaponez
IndicaOra, minute, secunde

Cadran

Culoare cadranGri

Carcasa

Forma carcaseiRotunda
Material carcasaAlama
Culoare carcasaNegru
Dimensiune carcasa12.7 cm

Altele

AlteleLogo pe cadran
Tip citire cadran: Cifre arabe
Culoare markeri ora: Negru
Culoare aratatoare: NegruProduse asemanatoare

Ceas de perete Skagen CL-WA04SSB

Ceas de perete Skagen CL-WA04SSB

309.60 Lei Reducere: 6 %


Politica de returnare - Ceas de perete Skagen CL-WA04SBS

Ceas de perete Skagen CL-WA04SBS se pot returna, numai in ambalajul original, insotite de certificatul de garantie si in aceeasi stare in care a fost receptionat de Cumparator, in termen de 365 de zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), ambalaje deteriorate etc.
Va inapoiem contravaloarea comenzii PE LOC daca Ceas de perete Skagen CL-WA04SBS a fost achitat numerar, pentru achitare prin transfer bancar, plata online, plata prin POS in showroom suma va fi returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata. In cazul in care Ceas de perete Skagen CL-WA04SBS este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul confirmarii autenticitatii produsului.


Conditii de livrare - Ceas de perete Skagen CL-WA04SBS

Livrarea se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 250 ron indiferent de greutate sau km suplimentari de la un centru al curierului pana la destinatie. Pentru comenzile a caror valoare este sub 250 RON(TVA inclus), transportul este de 15 ron.
Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 - 18:00, prin intermediul firmei de transport TIM Courier.


Modalitati de plata - Ceas de perete Skagen CL-WA04SBS

Ramburs: Contravaloarea coletului se plateste curierului care livreaza. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.
Ordin de plata: Se genereaza o factura proforma si se trimite prin mail sau fax catre client. Livrarea marfii se face dupa intrarea contravalorii produselor in cont.
Plata online prin Card: Noi nu solicitam si/sau stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face pe serverele plationline.ro si paysafe.crediteurope.ro
Numerar sau cu card prin POS in showroom:
Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru aceste tranzactii.
Se poate plati si in rate fixe fara dobanda pentru Ceas de perete Skagen CL-WA04SBS


Scrie un comentariu

Nume
Email
Titlu
Mesaj
Apreciere