Bratara Violet Earth

Bratara Violet Earth
Inchide fereastra

Imagine Bratara Violet Earth


Bratara Violet Earth
Bratara Violet Earth poza

Bratara Violet Earth

Sectiune: Bijuterii

Categorie: Bratari

Brand: Declub - Romania

Produs: #20386

Bratara Violet Earth

Stoc epuizat

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 15/03/2016 Ultima actualizare: 08/08/2016

Caracteristici

CuloareViolet
GenfemeiProduse asemanatoare


Politica de returnare - Bratara Violet Earth

Returnarea Bratara Violet Earth se va face pe cheltuiala clientului, folosind serviciul de mesagerie Posta Romana sau oricare servicii de curierat.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, se va inapoia contravaloarea returului in cel mult 14 de zile de la anuntarea lui prin mandat postal sau transfer bancar, la alegerea consumatorului, dar poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau data intrarii lor in stoc.


Conditii de livrare - Bratara Violet Earth

Livrarea comenzilor dvs. se efectueaza prin curier rapid, la adresa indicata de dvs, in 1-2 zile de la confirmarea telefonica a comenzii.

Livrarea in Romania costa 15 lei indiferent de localitate ( nu se taxeaza kilometrii suplimentari ). Costul livrarii este fix indiferent de numarul de produse din comanda, dealtfel, la minim 250 lei, curierul devine gratuit.


Modalitati de plata - Bratara Violet Earth

Pentru expeditiile in Romania plata comenzii se efectueaza la curier, acesta va elibereaza chitanta ce însotette factura din interiorul pachetului.

Puteti opta si pentru plata prin card bancar.


Scrie un comentariu

Nume
Email
Titlu
Mesaj
Apreciere