Bratara Girly

Bratara Girly
Inchide fereastra

Imagine Bratara Girly


Bratara Girly
Bratara Girly poza

Bratara Girly

Sectiune: Bijuterii

Categorie: Bratari

Brand: Declub - Romania

Produs: #18634

Lungime: 18 cm

Stoc epuizat

beneficiezi de reducere

Oferta adaugata in: 01/11/2015 Ultima actualizare: 08/08/2016

Caracteristici

Materialaliaj zinc
GenfemeiProduse asemanatoare


Politica de returnare - Bratara Girly

Returnarea Bratara Girly se va face pe cheltuiala clientului, folosind serviciul de mesagerie Posta Romana sau oricare servicii de curierat.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, se va inapoia contravaloarea returului in cel mult 14 de zile de la anuntarea lui prin mandat postal sau transfer bancar, la alegerea consumatorului, dar poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau data intrarii lor in stoc.


Conditii de livrare - Bratara Girly

Livrarea comenzilor dvs. se efectueaza prin curier rapid, la adresa indicata de dvs, in 1-2 zile de la confirmarea telefonica a comenzii.

Livrarea in Romania costa 15 lei indiferent de localitate ( nu se taxeaza kilometrii suplimentari ). Costul livrarii este fix indiferent de numarul de produse din comanda, dealtfel, la minim 250 lei, curierul devine gratuit.


Modalitati de plata - Bratara Girly

Pentru expeditiile in Romania plata comenzii se efectueaza la curier, acesta va elibereaza chitanta ce însotette factura din interiorul pachetului.

Puteti opta si pentru plata prin card bancar.


Scrie un comentariu

Nume
Email
Titlu
Mesaj
Apreciere
Pantofi Sport Seko Negri

Pantofi Sport Seko Negri

49.00 Lei Reducere: 38 %